-ادینگتون، ادگرتون.(1372). بیولوژی فعالیت بدنی، ترجمه نیکبخت، حجت اله. انتشارات سمت، تهران.
2-حسنی، زیور، ایزدوست، فاطمه، شعبانی، رامین (1396). اثر شش هفته تمرین ترکیبی هوازی- مقاومتی همراه با مصرف قهوه سبز بر اضطراب و افسردگی زنان دارای اضافه وزن و چاق، دو ماهنامه علمی-پژوهشی فیض، 21(5):459-450.
3-دمیرچی، ارسلان، رحمانی نیا، فرهاد، میرزایی، بهمن، حسن نیا، صادق، ابراهیمی، محسن (1387). بررسی اثر مصرف کافئین بر فشار خون در هنگام فعالیت زیر بیشینه و استراحت در افراد دارای اضافه وزن، مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی-درمانی شهید بهشتی، 10(6):628-623.
4-روحانی هادی، دمیرچی ارسلان، حسن نیا صادق،(1389)، مقایسۀ میزان اکسایش چربی در دامنۀ شدت های فعالیت دویدن دانشجویان پسر غیرورزشکار، فصل نامه المپیک، 17(1):33-42.
5-رولاند، توماس. دبلیو.(1379). فیزیولوژی ورزشی دوران رشد، ترجمه گائینی، عباسعلی. انتشارات دانش افروز، تهران
6-صفری موسوی، سیدصالح، محبی، حمید، دمیرچی، ارسلان، هوانلو، فریبرز.(1391). اثر کاهش محتوای گلیکوژن عضله بر MFO و Fatmaxهنگام فعالیت ورزشی در مردان تمرین نکرده، فصلنامه سوخت و ساز فعالیت ورزشی، ج 2، ش2، صص 123-113.
7- لوسی بیل، سندی جی. کوویلون، جوان کلارک، کاهش وزن بیخطر. ترجمه الهام شریف، انتشارات نسل نواندیش، تهران، 1391.
8-نادری لاله، شریفی غلامرضا. مقایسه تأثیر هشت هفته تمرین ترکیبی و مصرف مکمل قهوه سبز بر سطح سرمیآدیپسین و مقاومت به انسولین زنان چاق. ارمغان دانش. ۱۳۹۶; ۲۲ (۵) :۶۲۳-۶۳۶
9-Donelly, K., McNaughton, L. (1992). The effect of two levels of caffeine ingestion on excess postexercise oxygen consumption in untrained women. Eur J Appl Physiol., Vol. 65(5): 459-63.
10- Farias-Pereira, R., Oshiro, J., Kim, K. H., & Park, Y. (2018). Green coffee bean extract and 5-O-caffeoylquinic acid regulate fat metabolism in Caenorhabditis elegans. Journal of Functional Foods, 48, 586-593.
11- Johansson, K., Neovius, M., &Hemmingsson, E. (2013). Effects of anti-obesity drugs, diet, and exercise on weight-loss maintenance after a very-low-calorie diet or low-calorie diet: a systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials–. The American journal of clinical nutrition, 99(1), 14-23.
12-Klok, M. D., Jakobsdottir, S., & Drent, M. L. (2007). The role of leptin and ghrelin in the regulation of food intake and body weight in humans: a review. Obesity reviews, 8(1), 21-34.
13-Olcina, G. J., Timon, R., Munoz, D., Caballero, M. J., Maynar, J. I., Cordova, A., et al. (2006). “Effect of caffeine on oxidative stress during maximum incremental exercise”. Journal of sport Science and Medicine., 5:621-628.
14- Nagao T, Hase T, Tokimitsu I. A green tea extract high in catechins reduces body fat and cardiovascular risks in humans. Obesity. 2007 Jun;15(6):1473-83.
15-Villani, R. G., Gannon, J., Self, M., & Rich, P. A. (2000). L-Carnitine supplementation combined with aerobic training does not promote weight loss in moderately obese women. International journal of sport nutrition and exercise metabolism, 10(2), 199-207.
16-Wang M, Wen Y, Du Y, Yan X, Wei Guo H, Rycroft J et al.(2010). The effects of 90 days consumption of a high-catechin green tea beverage on body weight. Eur J Clin Nutr. Obesity.volume18, 773–779
17-Westerterp‐Plantenga, M. S., Lejeune, M. P., & Kovacs, E. M. (2005). Body weight loss and weight maintenance in